✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Klaveness Frida K - 14147 Ballerina - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Kontorsskor / Dam hos shoemed.se (14147-284-r)

Klaveness Frida K - 14147 Ballerina - Svart (Dam)

Art nr:
14147-284-r
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Klaveness (Hästen) är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Frida K - 14147 - är en mönstrad ballerina med kardborreband.

Frida har en symmetrisk och oval tåform. 

Ovandelen är utav skinn och perforerad. Detta gör att skorna ventilerar bra.

Flexibel gummisula med bra grepp och har även löstagbara fotbäddar i skinn och stötdämpande material. Dessa skor passar även bra om du har egna fotbäddar du behöver ha plats för då du lätt kan byta ut de som ligger i skorna.

Skorna passar till både inom- och utomhusbruk.

Passform: K-vidd, vilket passar om du har en bredare fot. Denna sko är stor i storleken. Du kan behöva en halv till en storlek mindre än normalt.

Storlek3636,5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: