✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Frida K - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (17147-202-r)

Hästen Frida K - Svart (Dam)

Art nr:
17147-202-r
Bred vidd: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Frida K är en luftig och mjuk ballerinasko med slejf. Denna modell är extrabred i lästen då den har en K-vidd. Innersulan i skinn är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar. Frida K har en lång slejf som enkelt regleras tack vare kardborreknäppning. På remmen sitter en liten dekorativ blomma som går att ta av. Den är ganska högt ringad över tåleden så att skorna inte ska trycka direkt på stortåleden. Frida K är rymlig på bredden och även lite högre i tåboxen. 

Dessa skor är luftiga och sköna och passar utmärkt som fritidsskor och arbetsskor.

Frida K 17147-202 är en ersättare till Frida K 14147-284 med den enda skillnaden att den nya Frida K har en dekorativ liten blomma som går att ta av.
Storlek36,53737,538,540
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: