✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Frida L - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Slip-ons / Dam hos shoemed.se (20141-217-r)

Hästen Frida L - Svart (Dam)

Art nr:
20141-217-r
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Frida L är en lätt och smidig slipon.

Dessa skor har en stilren och snygg ovandel i perforerat skinn. Ovandelen är mjuk och har nästintill inga sömmar över framfoten som kan klämma och skava.

Hästen Frida L har en läst som går upp en bra bit över vristen. På sidorna om vristen sitter två diskreta resår som underlättar insteget i skorna.

Hästen Frida L har en vit lite sportigare sula, men håller fortfarande en stilren design.

Den superlätta sulan gör att skorna följer med av sig själv. Fotbädden är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar i skorna.

Skinnet behandlas bäst med traditionell skokräm eller läderbalsam för längre hållbarhet.

Vi rekommenderar Hästen Frida L till alla tillfällen där man ska gå och stå mycket och söker en bekväm lättviktare med bred läst.
Storlek3740
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: