✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Lisa J - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (16125-212-r)

Hästen Lisa J - Svart (Dam)

Art nr:
16125-212-r
Bred vidd: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Lisa J är en mjuk sandal i nubuck. Den har en kardborrerem som gör det enklare att komma i och ur skorna, samt att man kan reglera lite hur hårt skorna ska smita åt runt vristen. Sandalen har en täckt tå, vilket gör att skorna passar även till en uniform, men ger en luftig och skönt ventilerande känsla för foten.

Denna modell har en bred läst och passar en normalhög vrist. sandalen är skinnfodrad och har en löstagbar innersula om man vill använda sina egna fotbäddar.
Storlek37.5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: