✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Lisa K - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (18621S-283-r)

Hästen Lisa K - Svart (Dam)

Art nr:
18621S-283-r
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Lisa K - är en varmfodrad känga i skinn med dragkedja i skaftet.

Dessa kängor är ordentligt anpassade efter fotens form och man kan nästan säga att de är foträta. Kängorna kommer i en K-vidd, vilket innebär att de är extra breda i lästen.

Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar. Snörningen går hela vägen upptill på skaftet och består av 7 hål.

Slitsulan på Lisa K är i TR gummi, och det ger ett bra grepp under vinterhalvåret så sulan inte stelnar när kylan kryper på.
Skinnet i kängorna är slätt och mjukt och håller sig snyggt länge med hjälp av lite impregnering. För bästa behandling kan man använda läderbalsam som både återfuktar och impregnerar.

Dessa kängor passar bra som vinterskor på fritiden, men även som en arbetskänga för dig som vistas mycket utomhus i ditt arbete.
Storlek36,5373840
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: