✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Maria - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (20272-232121-r)

Hästen Maria - Svart (Dam)

Art nr:
20272-232121-r
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Maria är en efterlängtad sandal med löstagbar fotbädd.

Fotbäddarna är mjuka och följsamma under foten, men sitter endast fast med kardborre så att man enkelt kan plocka ut dem och byta ut mot sina egna sulor.

Ovandelen är slät och mjuk i skinn. Vristremmen går att reglera efter behov. Den breda remmen som täcker tålederna är slät i skinnet och kan också regleras efter behov. Vristremmen är tunn och följsam och regleras med kardborre så att man får en mer exakt passform.

Hästen maria är en sandal med kilklack. Sandalerna är riktiga lättviktare och passar till både vardag och fest. De är breda i lästen.
Storlek373841
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: