✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Hästen Naturform - Brun (Unisex) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (00836-392-r)

Hästen Naturform - Brun (Unisex)

Art nr:
00836-392-r
Kardborreknäppning: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Hästen är ett 100 år gammalt svenskt varumärke som grundades i Uppsala, i kvarteret Hästen. 1963 togs varumärket över av norska Klaveness och ligger idag fortfarande under samma regi. Hästen är ett varumärke som passar utmärkt för dig som behöver lite bredare läster. De fina materialen är väl anpassade efter det skandinaviska klimatet och håller en mycket bra kvalité. Man håller hårt i grundidén som sedan start har varit: " att göra skor som fötterna själva skulle valt - skor med perfekt passform, bra läster och toppkvalitet".
Hästen Naturform är en skön sandal i bred vidd. Ovandelen i nubuck är mjuk mot foten och slitsulan är något mönstrad för att ge ett bra grepp. Sandalen har två reglerbara vristremmar med kardborrknäppning som går att öppna upp ordentligt vid behov. Denna sandal är extrabred i lästen och har även en löstagbar innersulan för den som vill använda sina egna fotbäddar.

Hästen Naturform är en lätt sandal även om den till utséendet kan ge intrycket av att vara lite tyngre. Denna sandal rekomenderas ofta till kunder som använder formgjutna fotbäddar eller till kunder som har kraftig svullnad om fötterna.

Storlek45
FärgBrun
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: