✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Boda M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (SVART_7310710234231_H41r)
Icebug Boda M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr)
Icebug Boda M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr)

Icebug Boda M Michelin Vinterkänga - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7310710234231_H41r
Dragkedja: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Lös resår: Ja
Varmfoder: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Boda M Michelin är en smidig vinterkänga med ovandel i mocka. Skafthöjden går en bit upp över vristen.  På ena sidan om skaftet sitter ett flexibelt resår och på andra sidan en dragkedja. Detta ger ett smidigt insteg i dessa  vinterkängor.

Invändigt är dessa skor fodrade med ett mjukt fleecefoder i 100% återvunnen polyester. Icebug Boda M Michelin är även isolerad med Primaloft foder, ett mycket lätt material som har väldigt värmande egenskaper utan att lägga på mer vikt på skorna.

Innersulan i  merinoull är löstagbar.

Icebug Boda M Michelin är en passande känga för vintern om du vistas  både inom- och utomhus. Yttersulan i gummi från Michelin, ger ett bra grepp på våt is.
Den här typen av friktionssula  är smidig just för att den ger ett bra grepp på varierande underlag och passar bra att använda även om det varken är snö eller is på marken.

Lästen är rymlig och därmed passar Icebug Boda en bredare fot.

Vi rekommenderar dessa vinterkängor för dig som söker en varm sko för vinterns varierande väder och klimat.
Storlek42.54345
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: