Icebug Hova M Michelin Boots - Svart (Herr)

Artikelnummer: H41013-0A

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek4141.54345.5
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Icebug Hova M Michelin är ett par kängor som håller fötterna varma och torra när det regnar och snöar ute.

   Kängorna har en överdel i DriTan™ oily nubuck-läder. Dessutom har de ett membran (BUGdri™-membran) som omsluter foten som en strumpa mellan fodret och ovandelsmaterialet. Isolerad med biologiskt nedbrytbara Primaloft® Bio, håller dessa boots fötterna varma och torra även när det töar.

   Icebug Hova M Michelin är en passande känga för vintern om du vistas  både inom- och utomhus. Yttersulan i gummi från Michelin, ger ett bra grepp på våt is. Den här typen av friktionssula  är smidig just för att den ger ett bra grepp på varierande underlag och passar bra att använda även om det varken är snö eller is på marken.

   Utrustad med två ögglor både fram och bak gör det enkelt för dig att trä på stöveln.

   Lästen är rymlig och därmed passar Icebug Hova en bredare fot.
    
   Passar till: vi rekommenderar dessa vinterkängor för dig som söker en varm sko för vinterns varierande väder och klimat.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Dragkedja: Ja
   Greppvänlig sula: Ja
   Lös resår: Ja
  • Om varumärket
  • Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Icebug Pace-L BUGrip Vinterkänga - Svart (Dam)
REA
Vinterkänga med inbyggda broddar
1000 kr 2000 kr
Icebug Nor W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)
Stilrent sportig vinterkänga med Michelinsula
2100 kr
Icebug Walkabout M Michelin - Svart (Herr)
REA
Vinterkänga med Michelinsula och BOA-snörning
1260 kr 2100 kr

Senast visade

Icebug Hova M Michelin Boots - Svart (Herr)
Vattentäta boots med stabila gummisulor, odubbade
2200 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.