✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug NewRun W BUGrip GTX Sneaker - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (SVART_7310710206665_G18r)
Icebug NewRun W BUGrip GTX Sneaker - Svart (Dam)
Icebug NewRun W BUGrip GTX Sneaker - Svart (Dam)

Icebug NewRun W BUGrip GTX Sneaker - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7310710206665_G18r
Boa snörning: Ja
Dubbar: Ja
Gore-Tex: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug NewRun W BUGrip GTX är en lätt och smidig sportsko med inbyggda broddar i karbidstål och gummi. Sulan är utrustad med  17 stycken broddar i karbitstål, ett material som är mycket slitstarkt.

Ovandelen  är tillverkad i 100% återvunnen polyester.  Ovandelen är utrustad med ett Gore-Tex membran som gör skorn ahelt vattenavvisande.

Snörningen på Icebug NewRun W BUGrip GTX  består av ett BOA-system. Det är en typ av snörning som man enkelt skruvar åt och får då en jämn snörning över hela foten. För att snöra upp skorna, drar man knappen rakt ut och snörningen lossar automatiskt. Detta är en mycket uppskattad och hållbar lösning.

Icebug NewRun W BUGrip GTX  har en innersula som är löstagbar.

Mellansulan är tillverkad i lättviktsmaterialet EVA, ett  material som ger en mycket bra stötdämpning och lätthet i varje steg. Yttersulan är tillverkad i gummi och kombinationen mellan gummibroddar och stålbroddar, gör att skorna  går att använda inomhus om man går  åker buss, går  till mataffären eller dylikt, samtidigt som man kan känna sig trygg i steget på isiga underlag utomhus.

Lästen är normalbred, med rymlig tåbox.

Vikt ca. 320 gram.

Vi rekommenderar Icebug NewRun W BUGrip GTX som promenadskor och löparskor under vinterhalvåret.
Storlek3836.5403737.54140.5
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: