✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Nirak2 W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (SVART_7310710250750_F13r)
Icebug Nirak2 W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)
Icebug Nirak2 W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)

Icebug Nirak2 W Michelin Vinterkänga - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7310710250750_F13r
Gore-Tex: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Vattenavisande: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Nirak2 W Michelin är en lätt vinterkänga med greppande yttersula.

Ovandelen är tillverkad i 100% polyester.  Materialet i ovandelen är mycket slitstarkt och är ett kallad RipStop material, vilket innebär att det har en styrka mot revor och repor. Invändigt är kängorna fodrade med ett mjukt och varmt fleecefoder.

Innersulan i mesh är löstagbar och kängorna går därmed att kombinera med andra typer av fotbäddar. Icebug Icebug Nirak2 W Michelin är rymlig i lästen och passar en  bred fot.

Att tänka på vid köp av vinterkängor är att lite utrymme i skorna underlättar för värmen att cirkulera i skorna, man blir mindre svettig om fötterna och därmed även varmare om fötterna.

Icebug Nirak2 W Michelin har en yttersula i gummi från Michelin. Däcktillverkaren har i samarbete med Icebug utvecklat en friktionssula till vinterskor, vilket ger ett bra grepp på ren is. Detta gör att skorna går att använda oavsett underlag både inom- och utomhus.

Kängorna är väldigt lätta och smidiga samtidigt som de håller måttet under riktigt kalla vinterdagar. Vi rekommenderar dessa vinterkängor från Icebug för dig som blir lätt frusen om fötterna och som behöver en vinterkänga för arbete och fritid.
Storlek41.54140.540393837.53736.53642
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: