✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Nor W Michelin - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (F13064-0A-r)

Icebug Nor W Michelin - Svart (Dam)

Art nr:
F13064-0A-r
Dragkedja: Ja
Gore-Tex: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Nor W Michelin är en lättvikare med  vattenavvisande GORE-TEX® membran. Den kraftiga ovandelen i nylon  är  helt  fri  från  sömmar  som  kan  klämma  och  skava och är lätt att hålla ren med en fuktig trasa.

Fastän skorna ärvattenavvisande, så rekommenderar vi att man sprayimpregnerar sina skor medan de fortfarande är oanvända. Detta för att skydda mot bl.a. saltfläckar. Icebug Nor W Michelin är en superlätt och mycket dämpande promenadkänga utan snörning. Den har en yttersula som är framtagen i samarbete med Michelin för att kunna erbjuda kunder världen över, en odubbad sko med så bra vintergrepp som möjligt. Denna modell räknas även som en vegansk produkt.

På sidan om skaftet går en dragkedja. Skorna har även fått diskreta refexer för en säkrare användning i vintermörkret. 

Icebug Nor W Michelin är en tacksam sko som passar för både arbete och fritid. Den ger en skön svikt i varje steg, är lätt att komma i och ur samt räknas som en lättviktare. Vi rekommenderar dessa skor från tidig höst för alla tillfällen då man går och står mycket på hårda underlag, samt under vinterhalvåret där man behöver extra bra grepp på isiga underlag.

Icebug Nor W Michelin är normalbred i lästen och tillverkas även i herrläst.
Storlek37394041
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: