✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Pace BuGrip - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Herr hos shoemed.se (55383-9A-r)

Icebug Pace BuGrip - Svart (Herr)

Art nr:
55383-9A-r
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.

Icebug Pace BUGrip är en praktisk, varm och lätt vinterkänga som tål temperaturer ner till -20 grader. Bra grepp och vädertålighet gör Pace till en optimal vintersko.

Sulan har inbyggda broddar i både stål och gummi och ger ett ordentligt grepp på halt underlag under vinterhalvåret. Denna modell har en rymlig läst och sulan är vridstyv med lätt rull i sulan för ökad komfort. Snörningen, gör att ovandelen går att reglera efter vristen för optimal passform.

Ovandelen är dessutom i ett lätt nylonmaterial som är både vattenavvisande och enkelt att sköta om. Innersulan är löstagbar. Denna modell passar en normal- till bredare fot.

Storlek45
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: