✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Stride M BUGrip Känga - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Herr hos shoemed.se (SVART_7310710231001_F13r)
Icebug Stride M BUGrip Känga - Svart (Herr)
Icebug Stride M BUGrip Känga - Svart (Herr)

Icebug Stride M BUGrip Känga - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7310710231001_F13r
Dubbar: Ja
Greppvänlig sula: Ja
Varmfoder: Ja
Vattenavisande: Ja
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Stride M BUGrip är en mycket lätt vinterkänga med inbyggda broddar. Ovandelen i 100% återvunnen polyester är slitstark och vädertålig. Längst med sulkanten går det ett extra slaskskydd för att försäkra  vattenavisan och slitstyrka även i tuffare miljöer.

Snörningen  består av fyra hål och en hake högst upp i skaftet. Ovandelen är fodrad med BUGdri, Icebugs egna vattenavvisande membran. Detta  håller fötterna torra och skapar på så vis även ett varmare klimat i skorna.

Icebug Stride M BUGrip är  invändigt fodrad med ett mjukt och skönt fleecefoder som även det är tillverkat i återvunnen polyester. Innersulan i mesh är löstagbar och kängorna går därmed bra att kombinera med formgjutna fotbäddar om man önskar. 

Mellansulan på Icebug Stride M BUGrip är tillverkad i EVA. EVA är ett mjukt och väldigt lätt material som ger en mycket bra sviktkänsla i varje steg. Kängornas sula har i övrigt en bra stabilitet så att man kan känna sig trygg även på ojämna underlag.

Yttersulan på skorna är tillverkad i gummi och är utrustad med 16  stålpiggar i karbidstål. Detta ger en mycket bra slitstyrka på broddarna samt ett mycket bra grepp på isigt underlag. Yttersulans gummi är tillverkad i 20% återvunnet material. Skorna är i överigt helt skinnfria.

Bak i hälen och i hällorna för skobanden sitter det reflexer.

Vi rekommenderar Icebug Stride M BUGrip för vinterhalvåret när vädret snabbt slår om. Tack vare de inbyggda broddarna kan man känna sig tryggare i steget.
Storlek4040.54141.54242.543444545.54647
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: