✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Icebug Walkabout M Michelin - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Breda skor / Dam hos shoemed.se (F61050A-r)

Icebug Walkabout M Michelin - Svart (Herr)

Art nr:
F61050A-r
Icebug är ett svenskt varumärke som sedan 2001 gjort succé tack vare sin innovativa lösning med inbyggda broddar, även kallat BUGrip®. BUGrip® ger användaren en blandning av mjuka gummibroddar och hårda, slitstarka karbidbroddar som tillsammans ger ett ordentligt grepp även på hala underlag. Icebug har fyra olika typer av greppsulor. Motsatsen till BUGrip® heter BUGweb® och består av löstagbara broddar som är anpassade efter sulmönstret. På Icebug vill man underlätta för människor att komma ut oavsett väder och vind.
Icebug Walkabout M Michelin är en väldigt lätt och smidig höst- och vinterkänga. Snörningen är en s.k. BOA®-snörning, som man skruvar på för att dra åt. På så vis får man en riktigt jämn och fin snörning över hela foten och vristen och det är framförallt enkelt att komma i och ur skorna snabbt.

Själva yttersulan är framtagen i samarbete med Michelin som tillverkar dubbfria vinterdäck. Sulan är slitstark och ger framförallt ett bra grepp även när det blir halt på marken. Det är en smidig typ av lösning  för att man ska kunna känna sig trygg när man tar en promenad  där man kommer vistas både inom- och utomhus.

Kängorna är rymliga i lästen och kommer i samma utförande för både dam och herr. 

Icebug Walkabout ärvattenavvisande tack vare ett GORE-TEX® membran.  Iläggssulan  är  löstagbar.
Storlek45474442.5
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: