Jana Comfort Sandal - Röd (Dam)

Artikelnummer: 27201-26-500

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek36373839404142
FärgROD
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Jana Comfort sandal är en mycket sviktande sandal med löstagbar fotbädden. Fotbädden har en fantastiskt svikt och ger ett mjukt stöd i hålfoten. Ordinarie fotbädd sitter fast med kardborre vilket gör den enkel att plocka  loss och byta ut till sina ortopediska inlägg.

   Sandalen är rymlig i lästen och passar en bred fot.

   Ovandelen består av två remmar i nubuck. Dessa är reglerbara tack vare kardborre. Remmarna är dessutom tillräckligt breda för att täcka stortåleden på ett sätt som inteskaver eller klämmer åt.

   Jana Comfort Sandal har en klackhöjd på ca. 3,5 cm. Yttersulan i gummi ger ett mycket bra grepp om varierande underlag tack vare sitt kraftiga mönster.

   Vi rekommenderar dessa tuffa sandlaer för ömma fötter som längtar efter en riktigt skön komfort i varje steg både i arbetet och på fritiden.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Extra breda: Ja
   Gummisula: Ja
   Kardborreknäppning: Ja
  • Om varumärket
  • Jana kombinerar en hög modegrad med högkvalitativa material, bekväma innersulor och exceptionellt mjuka och flexibla sulor.

   Det senaste modet blandas med stor komfort till ett attraktivt pris. En av skornas kännetecken är modellernas komfortbredd. RELAX FIT ger fötterna bekvämt utrymme att röra sig i. Den ergonomiska fotbädden garanterar mjuk prestanda och en bekväm känsla.

   Jana skor säkerställer en optimal känsla av välbefinnande i kombination med ett modernt utseende.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Jana Comfort Sneaker - Blå (Dam)
Komfortabla sneakers med sula
900 kr
Jana Comfort Sandal - Beige (Dam)
Sandaler med kilklack och stägning på sidan
800 kr
Jana Comfort Stövel - Svart (Dam)
Vinterstövel i skinnimitation
900 kr
Jana Comfort Känga - Beige (Dam)
Lätt och smidig vinterkänga med snörning
1000 kr

Senast visade

Jana Comfort Sandal - Röd (Dam)
Mycket sviktande sandal med löstagbar fotbädd
695 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.