Joha Ullstrumpor - Svart (Unisex)

Artikelnummer: 50068311

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek35-3839-4243-46
FärgSvart
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • JOHA Ullstrumpor är tunna sockor i 90% ull. De passar utmärkt att använda direkt på foten som en vanlig strumpa eller som komplementstrumpa över en vanlig bomullsstrumpa, för att hålla sig extra varm.
   Ullstrumporna stick inte som en del ullsockor kan göra. För att behålla passform och hållbarhet är det viktigt att följa tvättråden på förpackningen då ull lätt krymper i tvätten om de tvättas för varm.

   JOHA Ullstrumpor passar perfekt till vardags, men även i pjäxor, skridskor eller vandringskängor.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   90% Ull: Ja
   Normal skafthöjd: Ja
   Tvättbar - Handtvätt: Ja
  • Om varumärket
  • JOHA är en av Skandinaviens största producenter av ull- och bomullsprodukter för barn och vuxna. JOHAs fokus har sedan start alltid varit kompromisslös kvalitet vad gäller ull och bomull i kombination med läcker design. Fokus ligger även på hållbar tillverkning, där JOHAs produkter ska ha minimal miljöpåverkan.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Joha Ullstrumpor - Marinblå (Unisex)
130 kr
Joha Ullstrumpor - Beige (Unisex)
Ullstrumpor i 90% ull
130 kr
Joha Ullstrumpor - Grå (Unisex)
Ullstrumpor i 90% ull
130 kr

Senast visade

Joha Ullstrumpor - Svart (Unisex)
Ullstrumpor i 90% ull
130 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.