✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Altai STX Vinterkänga - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Herr hos shoemed.se (171out-r)

Joya Altai STX Vinterkänga - Svart (Herr)

Art nr:
171out-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Altai STX är en sportig promenadkänga med snörning. Snörningen består av fem hål och två hakar. Ovandelen består av med kombination mellan kraftigt vävd mesh och nubuck. Över tån finns ett stötskydd som skyddar dessa material och man t.ex. är ute på lättare vandring och skulle stöta emot eller rispa tåboxen mot något som kan repa skinnet.

Ovandelen är helt vattenavvisande tack vare ett membran som heter Proof-Tex, men vi rekommenderar alltid att man sprayimpregnerar sina skor medan de fortfarande är oanvända för ett bättre skydd mot saltfläckar.

Den greppvänliga sulan ger ett fast grepp och garanterar stabilitet på ojämn mark. 

Modellen är normal till bred
Storlek4144 1/3
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: