✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Amalfi II Sandal - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Sandaler / Dam hos shoemed.se (Joya-AmalfiII-sv-r)

Joya Amalfi II Sandal - Svart (Dam)

Art nr:
Joya-AmalfiII-sv-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Amalfi II - är en lätt sandalmodell som ingår i kategorin Soft-Roll och är en storsäljare.

Neutral och bekväm sandal som kan användas varje dag. Ovandelen är gjord i skinn som bearbetats speciellt för ett ge ett inbjudande intryck. Alla remma justeras enkel med kardborreband, vilket gör att sandeln sitter bra på foten. Just denna sandal har ett ormskinnsmönster i skinnet.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Fotbädden är tillverkad i PU vilket gör att sandalerna går att torka av invändigt.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

Dessa skor passar en normalbred fot och kan med glädje användas både som arbetsskor och fritidsskor.
Storlek363841
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: