✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Bliss STX Promenadsko - Grå (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (811out-r)

Joya Bliss STX Promenadsko - Grå (Dam)

Art nr:
811out-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Bliss  STX är en mjuk och multifunktionell promenadsko  för  ostadiga årstider. Ovandelen är tillverkad i kraftigt vävd mesh och nubuck och har ett vattenavvisande  foder kallat Sympatex. 

Yttersula på Joya Bliss är kraftigt mönstrad, vilket gör att den passar lika bra i storstan som på landet eller på skogsprommenaden. Den mjuka sulan avlastar rygg och leder i varje steg, men för den som vill ha mer stöd i hålfoten, går det bra att byta ut innersulan mot en egen fotbädd.

Joya Bliss STX har ljust turkosa skosnören och sulkant. I övrigt  räknas denna modell för normalbred.
Storlek3939 2/340 1/341 2/3
FärgGrå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: