✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Cancun Promenadsko - Svart (Herr) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Herr hos shoemed.se (SVART_7640277514171_187r)
Joya Cancun Promenadsko - Svart (Herr)

Joya Cancun Promenadsko - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7640277514171_187r
Bred vidd: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Cancun är en promenadsko med en retro siluett. Ovandelen är tillverkad i textil med skinnförstärkningar framtill över tåboxen och i hälen. Textilovandelen gör att skorna har en bra andningsförmåga medan skinnet skyddar skorna från slitage vid istötning.

Joya Cancun har en mycket bra stötdämpande sula som inte kan mätas med en vanlig traditionell promenadsko, men den är också extra rymlig i lästen. För för att anpassa lästen lite mer efter sin egna fot, kan man använda sig av en halvsula för framfoten som följer med i paketet. Lästen är rymlig både på bredden och på höjden.

Innersulan är löstagbar om man vill använda sina egna formgjutna fotbäddar i skorna. Yttersulan i gummi ger ett bra grepp och stabilitet i varje steg. Sulmönstret är lagom kraftigt för att matcha skornas utförande.

Joya Cancun har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

En sko från Joya kan även vara behjälplig vid problem med hälsporre eller artros.
Storlek44 1/342 1/3
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: