✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Clara SR Slip-on - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Slip-ons / Dam hos shoemed.se (SVART_7640141783245_914r)
Joya Clara SR Slip-on - Svart (Dam)
Joya Clara SR Slip-on - Svart (Dam)
Joya Clara SR Slip-on - Svart (Dam)

Joya Clara SR Slip-on - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7640141783245_914r
Dubbla resår i skaftet: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Clara SR är en av de smidigare damskorna från Joya.

Denna läst är normalbred och passar en smal- till normalbred fot. Ovandelen i skinn är mjuk och följsam och är fri från sömmar på sidorna om foten. På det viset slipper man tryck och skav på bland annat stortåleden.

Bra att tänka på när man provar ut en slipon modell, är att den måste sitta ordentligt på foten redan från början. Om skorna inte sitter åt kan de börja glappa i hälen efter en tids användning.

Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna ortopediska fotbäddar, men Joya Clara SR är nättare i lästen så alla typer av inlägg kanske inte passar in i skorna.

Vi rekommenderar dessa skor för alla tillfällen där man går och står mycket på hårda underlag, oavsett om man åker på en weekend i en storstad eller arbetar inom t.ex. butik.

Joya Clara SR har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.
En sko från Joya kan även vara behjälplig vid problem med hälsporre eller artros.
Storlek36 1/337 2/338 1/33939 2/340 1/341
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: