✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Cortina II PTX Vinterkänga- Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Dam hos shoemed.se (806boo-r)

Joya Cortina II PTX Vinterkänga- Svart (Dam)

Art nr:
806boo-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Cortina II PTX är en nätt och smidig vinterkänga med ovandel i mocka. Snörningen består  av tre hål och en hake högst upp i skaftet.

Högst upp i skaftet är det en dekorativ ullkant som ger skorna ett mysigt uttryck samt lägger sig mjukt mot benet.Joya Cortina II PTX har en vattenavvisande ovandel tack vare ett Proof-Tex membran. Mockan behandlas bäst med skovård förjust mocka. Till att börja med  rekommenderar vi att man sparyimpregnerar skorna för att skydda skorna mot saltfläckar.

Joya Cortina II PTX  är en riktigt avlastande vinterkänga som inte bara är mjuk och skön under foten, men som även skonar rygg och andra leder som annars besväras när man går i stumma skor. Joya Cortina II är ullfodrade och passar perfekt för långa promenader och räknas som normalbreda i lästen. 

Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar i skorna.
Storlek36 1/341
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: