✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Dakota Känga - Brun (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Kängor / Dam hos shoemed.se (BRUN_7640141783665_917br)
Joya Dakota Känga - Brun (Dam)
Joya Dakota Känga - Brun (Dam)
Joya Dakota Känga - Brun (Dam)

Joya Dakota Känga - Brun (Dam)

Art nr:
BRUN_7640141783665_917br
Dragkedja: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Dakota är en promenadsko med ovandel i mocka.

Snörningen om sju hål gör det enkelt att reglera passformen över vristen efter önskemål. Längst med snörningen löper en metallfärgad dragkedja som underlättar vid snabb av- och påtagning.

Mockan är preparerad för att tåla vård nordiska klimat, men vi rekommenderar att man sprayimpregnerar skorna för att skydda mockan mot damm och smuts.

Joya Dakota har ett skaft som går upp en bit över ankeln. Detta gör att detssa skor passar utmärkt som en mellansäsongsskor samt ger en ökad stabilitet då den håller om vristen.

Tåboxen är rundad och skorna lämnar gott om utrymme för hela foten utan att vara en extrabred läst.

Joya Dakota har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

En sko från Joya kan även vara behjälplig vid problem med hälsporre eller artros.
Storlek36 1/33737 2/338 1/33939 2/340 1/34141 2/342 1/3
FärgBRUN
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: