✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Electra - Grå (Dam) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Dam hos shoemed.se (792spo-r)

Joya Electra - Grå (Dam)

Art nr:
792spo-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Electra är en promenadsko med ventilerande ovandel i mesh.

Electra är en mjuk promenadsko som lämpar sig såväl för professionellt bruk som för fritid. Ovandelen är tillverkad i kraftig mesh och håller en sportig design som passar både till arbete inom t.ex. vård och omsorg och till ett par jeans.

Ovandelen är inte vattenavvisande, utan helt luftig, vilket ger ett skönt klimat inuti skorna om man t.ex. använder dem som arbetsskor inomhus. Ovandelen är nästan helt fri från sömmar. Detta innebär att man slipper skav och tryck över framförallt stortåleden.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.
En sko från Joya kan även vara behjälplig vid artros och hälsporre, tack vare den otoliga stötupptagningen i sulan.

Dessa skor passar en normalbred fot och vi rekommenderar Joya Electra för alla tillfällen där man går och står mycket om dagarna på hårda underlag.
Storlek37 2/339 2/3
FärgGrå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: