✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Iglo II PTX Vinterkänga - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Dam hos shoemed.se (815boo-r)

Joya Iglo II PTX Vinterkänga - Svart (Dam)

Art nr:
815boo-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Iglo II PTX Boot är en riktigt mysig vinterkänga. Snörningen går hela vägen upp i skaftet och sträcker sig över fyra hål. Snörningen går att dra åt en aning för att få bättre stöd i skaftet. För att underlätta att man kommer i och ur kängorna snabbt, så använder man dragkedjan i skaftet.

Ovandelen har dekorativa detaljer i lack, men består till stora delar av en kraftigt vävd nylon. Joya Iglo II PTX är en skor med ett vattenavvisande membran, Proof-Tex.
För att undvika saltfläckar, rekommenderar vi att man sparyimpregnerar skorna. Ovandelen kan även torkas av med en fuktig trasa.

Högst upp i skaftet på insidan, har dessa skor en ullig kant som gör det mjukt runt benet och som ger lite värme.

Joya Iglo II PTX är en riktigt dämpande vintersko. Har man en gång provat ett par skor från Joya, så är det svårt att  jämföra mjukheten med något annat. Sulorna har en fantastisk dämpning i varje steg och ger en riktigt bra avlastning för rygg och leder.

Yttersulan har ett kraftigt mönster.
Storlek36 1/337 2/339 2/341
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: