✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya IQ ESD - Vit (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Dam hos shoemed.se (049sli-r)

Joya IQ ESD - Vit (Dam)

Art nr:
049sli-r
Bred vidd: Ja
ESD: Ja
Hälrem: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya IQ ESD är en mjuktoffel med reglerbar hälrem. Remmen går även att vända så att den istället ligger över vristen om man inte vill ha den i hälen. IQ ESD passar alldeles utmärkt som arbetssko för dig som arbetar på labb eller inom vård och omsorg. De har en väldigt mjuk och stötdämpande sula som avlastar rygg och leder. Det är en rymlig modell som passar en normal- till lite bredare fot med normalhög vrist.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

ESD - gränsvärdena 100 kOHM - 35 MOHM
Storlek36 1/3
FärgVit
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: