✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Laura II Promenadsko - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (SVART_7640141781845_904r)
Joya Laura II Promenadsko - Svart (Dam)
Joya Laura II Promenadsko - Svart (Dam)
Joya Laura II Promenadsko - Svart (Dam)

Joya Laura II Promenadsko - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7640141781845_904r
Dragkedja: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Laura II är en nätt promenadsko med snörning om fem hål. Snörningen reglerar passformen över vristen. Längst med snörningen löper en diskret dragkedja som underlättar vid snabb av- och påtagning av skorna. 

Ovandelen i skinn har ett smått skimrande mönster och förstärkningar i slätt skinn i hälen och över tåboxen.

Innersulan är löstagbar för den som vill kombinera skorna med egna fotbäddar. Viktigt att tänka på är att en kraftig fotbädd ibland kan göra så pass stor skillnad på passformen invändigt att skorna slits på ett kraftigt sätt invändigt.

Joya Laura II har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.
Storlek36 1/337 2/33939 2/3
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: