✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Montana Low PTX Promenadsko - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Dam hos shoemed.se (Joya-Mon-L-S-r)

Joya Montana Low PTX Promenadsko - Svart (Dam)

Art nr:
Joya-Mon-L-S-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Montana Low PTX - är en sportig promenadsko som är lämplig för arbete, sport och även för vandring. 

Den greppvänliga sulan ger ett fast grepp och garanterar stabilitet på ojämn mark. Proof-Tex membranet gör skon även passar vid dåligt väder, perfekt för sport såsom promenader och vandring. Kontrasterande detaljer erbjuder charmiga höjdpunkter. 

Modellen är normal till bred
Storlek3737 2/341 2/3
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: