✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Mustang II - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Snörskor / Herr hos shoemed.se (Joya-MustangII-sv-r)

Joya Mustang II - Svart (Herr)

Art nr:
Joya-MustangII-sv-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Mustang II - är en dressad herrsko med snörning.

Ovandelen i skinn är mjuk och följsam. Den främre delen på skorna är helt fri från sömmar som kan skava och trycka på tåleden vilket gör att denna modell passar de flesta fötter.

Mustang II går att reglera över vristen tack vare snörningen och denna modell är lite bredar ei lästen. Sulan går ton i ton med den svarta ovandelen i skinn så Joya Mustang II passar både på fritiden, men även till uniformen.

Vi rekommenderar denna modell inom yrken där man går och står mycket t.ex. inom hotell och restaurang samt i reception eller inom serviceyrken där man man har krav på svarta skinnskor.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.
Storlek4141 2/342 1/34343 2/344 1/345
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: