✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Santiago STX - Svart (Herr) i gruppen Arbetsskor / Skotyper / Sneakers / Herr hos shoemed.se (SVART_7640277515789_198r)
Joya Santiago STX - Svart (Herr)
Joya Santiago STX - Svart (Herr)
Joya Santiago STX - Svart (Herr)

Joya Santiago STX - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_7640277515789_198r
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Vattenavisande: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Santiago STX är en riktig problemlösare till promenadsko. Ovandelen är fodrad med Sympa-Tex som är ett vattenavvisande membran.  Detta håller fötterna torra även om skorna blir blöta, samtidigt som det blir ett bra klimat inuti skorna, för fötterna då membranet har en bra andningsförmåga.

Ovandelen är mjuk och följsam utan en massa onödiga sömmar som kan skava och trycka mot foten och tåleden.
Skorna är helt skinnfri dessutom. Innersulan är löstagbar för den som vill använda sina egna formgjutna fotbäddar i skorna.

Joya Santiago STX är en snörad sko med sportig siluett. Baktill i hälkappan sitter en ögla som med fördel kan användas när man drar på sig skorna. Lästen är normalbred.

Yttersulan i gummi har ett lagom kraftigt mönster som ger ett bra grepp om varierande underlag både ute i naturen, men också i stadsmiljö.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

En sko från Joya kan även vara behjälplig vid problem med hälsporre eller artros.
Storlek42 1/34343 2/344 1/345 2/3
FärgSVART-GRA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: