✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Sydney - Vit (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (733CAS3900-r)

Joya Sydney - Vit (Dam)

Art nr:
733CAS3900-r
Rullande sula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Sydney är en stötdämpande promenadsko. Joya tillverkar skor med extra stötdämpning, vilket innebär att skorna har otroligt mjuka sulor. Sydney är en smidig sko i fullnarvsskinn och meshdetaljer. Snörningen gör att man kan reglera hur hårt skorna sitter över vristen. Innersulan är löstagbar och går att ersätta med en personligt anpassad fotbädd. Sydney kommer i flera färger.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

Dessa skor passar en smal- till normalbred fot.
Storlek38 1/339
FärgVit
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: