✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Tina II Promenadsko - Röd (Dam) i gruppen Sommarkampanj: Joya & MBT hos shoemed.se (812spo-r)

Joya Tina II Promenadsko - Röd (Dam)

Art nr:
812spo-r
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Tina - är en storsäljande promenadsko som är lämplig för både arbete och fritid. Ovandelen i skinn och mesh ger skorna ett sportigt utséende. Den greppvänliga sulan ger ett fast grepp som ger en bra stabilitet även på ojämn mark. Tina har en löstagbar innersula och går därmed att komplettera med ett ortopediskt inlägg. Snörningen gör att skorna går att reglera över vristen beroende på dagsform och hur hög vrist man har.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

Dessa skor passar en normal- till bredare fot
Storlek41
FärgRöd
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: