✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Tony II - Marinblå (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Herr hos shoemed.se (BLA_7640141780114_210spr)
Joya Tony II - Marinblå (Herr)
Joya Tony II - Marinblå (Herr)

Joya Tony II - Marinblå (Herr)

Art nr:
BLA_7640141780114_210spr
Gummisula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Tony II är en klassisk promenadsko i herrmodell.

Dessa skor passar perfekt för dig som går och står mycket om dagarna. Ovandelen i mesh gör skorna lite luftigare och ger även en mjuk känsla mot foten. Snörningen gör att man enkelt kan anpassa hur hårt eller löst skorna ska sitta om vristen. Innersulan på Joya Tony II är löstagbar och skorna går därmed att komplettera med ortopediska inlägg.

Joya Tony II har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

Dessa skor passar en normalbred fot.
Storlek41 2/342 1/34343 2/344 1/34545 2/3
FärgBLA
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: