✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
Joya Wilma II - Svart (Dam) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Snörskor / Dam hos shoemed.se (SVART_7640277513303_874r)
Joya Wilma II - Svart (Dam)

Joya Wilma II - Svart (Dam)

Art nr:
SVART_7640277513303_874r
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Joya verkar för att genom sina mjuka skor, avlasta både rygg och leder. Varumärket togs fram av Karl Muller och Claudio Minder. Karl Muller kommer från familjen som tog fram masaiskon, MBT, som många känner till idag. Tillsammans skapade de en tydlig vision, att sätta en ny standard i komfort både när det gäller känsla och hälsofördelar. Joya skor finns både för herr och dam och ger direkt avlastning för användaren. Joya är ett av få skovarumärken som tilldelats AGRs sigill. AGR är en fristående förening i Tyskland som specialiserar sig på rygghälsa. AGR utmärkelsen fungerar som en referens för kunder som vill köpa hälsosamma produkter och är en utmärkelse som Joya är mycket stolta över. Den stärker skaparnas vision om att utveckla en produkt som bevisat, är särskilt bra för ryggen.
Joya Wilma II är en dressad promenadsko i kängmodell.

Ovandelen är tillverkad i ett mjukt och följsamt skinn. Tåboxen är helt fri från sömmar som korsar, skaver eller klämmer år tåleden. Snörningen stärcker sig över sex hål och skobanden är platta som på ett par sportiga promenadskor. Längst med snörningen på utsidan går en dragkedja som underlättar vid av- och påtagning. Tack var dragkedjan kan man ställa in snörningen en gång så att passformen känns bra, sedan behöver man inte snöra upp skorna mer.

Skaftet går upp en bit över ankeln och har ett dekorativt skimrande skinn vidd öppningen. I övrigt är dessa kängor stilrena vilket gör att de passra till både arbete och fritid.

Yttersulan på Joya Wilma II har en menstrad gummisula, för att kunna användas på varierande underlag.

Dessa skor har en Emotion sula vilket innebär att den mjuka, elastiska Joya sulan absorberar stöten i varje steg man tar och ger därmed stöd och effektiv avlastning för rygg och leder. Joya Emotion bidrar till mer glädje och komfort för dig som går och står mycket om dagarna, oavsett om det är på fritiden eller i arbetet.

Joya har som varumärke fått AGR certifiering, vilket innebär att skorna rent medicinskt är bevisat bra för personer med ryggproblem.

En sko från Joya kan även vara behjälplig vid problem med hälsporre eller artros.
Storlek3738 1/340 1/341
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: