Lloyd Osmond Dressad sko - Brun (Herr)

Artikelnummer: 2755813
1300 kr

Tidigare lägsta pris

1300 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek424444 2/3
FärgBrun
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Lloyd Osmond är en stilren herrsko med snörning. Ovandelen är slät och ger denna sko en klassisk siluett som passar för olika tillfällen, både till vardag och till fest.

   Lloyd Osmond har en ovandel i kalvnappa som håller en mycket hög kvalitet och känns mjukt mot foten. Sulan är flexibel och bidrar till den nätta lästen på Osmond. Skorna regleras över vristen tack vare snörningen på fyra hål. Det är en öppen snörning på Lloyd Osmond, vilket gör att skorna går att öppna upp lite mer om man har en högre vrist. Slitsulan är tillverkad i gummi och ger ett bra grepp.

   Lloyd Osmond är normalbred i lästen, även om den på bild ser ut att vara smal. Den har en avsmalnande tåbox så när man provar ut skorna och känner att det är en del luft kvar framme i tån, så är allt i sin ordning, det är så denna modell ska sitta.

   Vi rekommenderar dessa skor för vardag och fest och som arbetsskor inom uniformsyrken där man är både stillasittande och i rörelse.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Skinn: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • lloyd är ett klassiskt skovarumärke med tradition inom tillverkning av skor. Den karakteristiska loggan med sitt röda band som bakgrund är väletablerat och har följt med Lloyd sedan 50 år tillbaka. Fabriken etablerades i Tyskland 1888 och det blev den stora grundpelaren somLloyd står på och lever efter idag. Med människan i fokus och ett hållbart framtidstänk, har Lloyd blivit ett erkänt och prisbelönat skovarumärke inom kvalitet och komfort. Lloydkan med stolthet sticka ut hakan och skryta med sin breda men fortfarande klassiska kollektion av främst herrskor. Med olika funktioner i ovandelar och sulor, finns det en sko för alla tillfällen.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Lloyd Arnett Dressad sko - Svart (Herr)
REA
Dressad herrsko i skinn med  ankelhögt skaft
1200 kr 2000 kr
Lloyd Perez Boots - Svart (Herr)
REA
Dressade skinnboots med resår
1020 kr 1700 kr
Lloyd Milan Dressad sko - Svart (Herr)
REA
Dressad sko med sportig innersula
1140 kr 1900 kr
Lloyd Kos Dressad sko - Svart (Herr)
REA
Dressad sko med sportig innersula
1320 kr 2200 kr

Senast visade

Lloyd Osmond Dressad sko - Brun (Herr)
REA
Elegant herrsko i skinn 
780 kr 1300 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.