Maxguard SX420 S3 Skyddskänga - Svart (Herr)

Artikelnummer: SX420

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek39404142434445464748
FärgSVART
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • Maxguard SX420 är en skyddskänga med antihalkegenskaper och är både en vattentät och vindtät modell. Ovandelen är gjord i ripstoptyg - tåligt material.

   Denna skomodell är utrustad med "Sympatex-membranet". Detta gör skon både 100% vattentät och andas. Sympatex-membranet garanterar torra fötter även under svåra arbetsförhållanden. Skorna har en "Max-Flex" keramisk antiperforeringssula vilket skyddar användaren från att vassa och spetsiga föremål går igenom och når foten.

   Värmebeständig yttersula. Denna antistatiska sula förhindrar ansamling av statisk elektricitet.
   Säkerhetsklass: DIN EN ISO 20345:2011, S3 WR HI CI HRO SRC
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Antistatisk A (100 k? - 1000 M?): Ja
   Oljebeständig sula FO: Ja
   Skyddsstålhätta: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
   Vattenavisande: Ja
  • Om varumärket
  • Maxguard, ett tyskt varumärke, som erbjuder arbetsskor och arbetsstövlar av hög kvalitet. MAXGUARD arbetsskor och arbetsstövlar är utrustade med avancerade teknologier så att du kan använda dessa skor/stövlar till i princip vilken specifik arbetsmiljö som helst. Teknologier såsom bl a MAX-roof, en speciell gummisula eller MAX-3fit®-systemet som är en modulär innersula med flera bredder och som anpassar sig individuellt efter din fot. Det innovativa SYMPATEX®-membranet håller dina fötter torra när du arbetar utomhus i våta förhållanden. Maxguard är ett spännade märke när det kommer till val av arbetsskor.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

Senast visade

Maxguard SX420 S3 Skyddskänga - Svart (Herr)
Skyddskänga för torra och våta väderförhållanden med skyddstålhätta
1700 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.