MBT 1997 M Promenadsko - Grå (Herr)

Artikelnummer: 700708-1362Y

Tidigare lägsta pris

2550 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek434542
FärgGRA
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • MBT 1997 M har en ovandel i mesh och grå mocka. Denna modell har stilrena linjer samtidigt som skorna har en retro siluett. Skorna har uttagbar innersula i skön mesh samt en Non marking-sula, vilket innebär att skorna inte lämnar märken på golvet om man använder dem inomhus.

   MBT 1997 M har en sulkonstruktion som kallas för Performance. Performance sulkonstruktionen ger maximal avlastning för foten och påverkar kroppens hållning positivt. Denna sulkonstruktion är den som rullar mest och ger användaren störst utmaning.

   MBT-skor med Performance sulkonstruktion rekommenderas bl.a. vid t ex hälsporre och framfotsproblem.

   Vi rekommenderar MBT- skor för både arbete och fritid.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Rullande sula: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

MBT 1997 M Promenadsko - Svart (Herr)
REA
Sportig promenadsko med nubuck
1785 kr 2550 kr
MBT Wave M - Marinblå (Herr)
REA
Lättviktssko med rullande sula
1042.50 kr 1490 kr
MBT Navada X GTX W Känga - Marinblå (Dam)
REA
Sportkänga med rullande sula
1862.50 kr 2660 kr
MBT Baridi Promenadsko - Svart (Dam)
REA
Luftig promenadsko med slejf och rullande sula
1783.75 kr 2549 kr

Senast visade

MBT 1997 M Promenadsko - Grå (Herr)
REA
Retro promenadsko i mocka
1785 kr 2550 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.