MBT Amara 6S GTX Promenadsko - Röd (Dam)

Artikelnummer: 700833-1121T

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek38
FärgROD
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • MBT Amara 6S GTX är en promenadsko för både jobbet och fritiden som passar i alla väder tack vare att den har Gore-Tex membran. Gore-Tex är ett tunnt material som sitter på insidan av skon och håller vätan ute, samtidigt som skorna har en bra andningfunktion och skapar ett skönt klimat för fötterna i skorna. Amara 6S GTX har en löstagbar innersula för dig som vill använda sina egna fotbäddar och en yttersula i Vibram®. Ovandelen är i nubuck.

   Denna modell har en Dynamic sulkonstruktion, vilket avlastar rygg och leder och ger en bra rullfunktion. Dynamic är en bra instegsmodell för den som är ny på MBT och ger framförallt mest rull fram och bak under foten. 
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

  • Om varumärket
  • MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

MBT Kace Sandal - Svart (Dam)
Smidig sandal med rullande sula
2350 kr
MBT 1997 W Promenadsko - Grå (Dam)
Retro promenadsko i mocka
2550 kr
MBT Jomo M Känga - Svart (Herr)
Vattenavvisande känga i nubuck
2660 kr
MBT Himaya GTX Promenadsko - Svart (Dam)
Promenadsko med Gore-Tex och rullande sula
2600 kr

Senast visade

MBT Amara 6S GTX Promenadsko - Röd (Dam)
REA
Smidig promenadsko med Gore-Tex och rullande sula
1862 kr 2660 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.