✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Aspen M - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Promenadskor / Herr hos shoemed.se (SVART_8433331098149_700r)
MBT Aspen M - Svart (Herr)
MBT Aspen M - Svart (Herr)
MBT Aspen M - Svart (Herr)
MBT Aspen M - Svart (Herr)

MBT Aspen M - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_8433331098149_700r
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Aspen M är en skön komforsko i luftig mesh. Ovandelen är tunn och följsam och helt skinnfri. Den är också helt fri från onödiga sömmar som kan klämma och skava över framfoten. Tack vare den luftiga ovandelen, passar dessa skor för långa sommarpromenader, men också för arbete inomhus.

MBT Aspen M har en sulkonstruktion som kallas för Dynamic. Denna sulkonstruktion ger en bra avlastning för rygg och leder, förbättrar hållning och ger framförallt bra avlastning för hälen och framfoten. Dynamic är instegmodellen inom MBT då den sulkonstruktionen rullar lagom mycket.

MBT Aspen M har en non marking- sula vilket gör att den sulan inte lämnar märken på golvet om man använder skorna inomhus.

Lästen är normalbred, men passar även en lite bredare fot då skorna är flexibla i ovandelen. Innersulan i textil är löstagbar för den som vill använda sina egna fotbäddar i skorna.

Vi rekommenderar MBT både som arbetsskor och fritidsskor. Skorna är speciellt avlastande vid hälsporre och artos.
Storlek44414245
FärgSVART
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: