✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Aspen W Promenadsko - Lila (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Dam hos shoemed.se (8433331011-W-r)

MBT Aspen W Promenadsko - Lila (Dam)

Art nr:
8433331011-W-r
Extra dämpad i hälen: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
Ventilerande ovandel: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Aspen W är en lätt promenadsko med ventilerande ovandel i mjuk mesh. Denna modell är dessutom fri från onödiga sömmar över foten, vilket gör att den passar på de flesta fötter utan att skava ett trycka på t.ex. stortåleden. Aspen W har en löstagbar innersula i textil och yttersula i non-marking gummi. Denna MBT modell har en Dynamic sulkonstruktion vilket är en bra instegsmodell för dig som är nybörjare på MBT. 

Skorna passar bra både som promenadskor på fritiden och som arbetsskor för dig som går och står mycket i arbetet på hårda golv. MBT avlastar både rygg och leder och aktiverar muskulaturen en aning vilket ger bättre blodcirkulation och bättre kroppshållning. Tack vare den rullande sulan, så minskar ansträngningen av t.ex. stortåleden. Detta gör att MBT skor passar dig med artros i tåleden eller personer som har proble med en ömmande hallux valgus.
Storlek3840
FärgLila
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: