✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Himaya GTX - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (7630019261-r)

MBT Himaya GTX - Svart (Dam)

Art nr:
7630019261-r
Extra dämpad i hälen: Ja
Gore-Tex: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
Utbytbar innersula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Himaya GTX är en Gore-Tex-sko med snörning och vibramsula. Gore-Tex skyddar mot yttre fukt samtidigt som det låter fötterna andas. Detta skapar en ultimat komfort för fötterna och är perfekt för det nordiska vädret med många fuktiga dagar.

Vibram yttersulor är gjorda av högsta kvalitet. Vibram och MBT jobbar tillsammans för att ta fram den perfekta matchen mellan sko och sula. MBT-skornas sulor finns i tre olika utföranden, activate - som är minst utmanande för kroppen, dynamic - som är medelutmanande och performance som är mest utmanande. De har alla en elastisk gummidel som är instabil även i sidled vilket gör att du måste arbeta med muskler du normalt inte använder när du går och står. Denna yttersula är dynamic.
Storlek3637
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: