MBT Himaya GTX Promenadsko - Svart (Dam)

Artikelnummer:

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek3637
FärgSvart
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • MBT Himaya GTX är en Gore-Tex-sko med snörning och vibramsula. Gore-Tex skyddar mot yttre fukt samtidigt som det låter fötterna andas. Detta skapar en ultimat komfort för fötterna och är perfekt för det nordiska vädret med många fuktiga dagar.

   Vibram yttersulor är gjorda av högsta kvalitet. Vibram och MBT jobbar tillsammans för att ta fram den perfekta matchen mellan sko och sula. MBT-skornas sulor finns i tre olika utföranden, activate - som är minst utmanande för kroppen, dynamic - som är medelutmanande och performance som är mest utmanande. De har alla en elastisk gummidel som är instabil även i sidled vilket gör att du måste arbeta med muskler du normalt inte använder när du går och står. Denna yttersula är dynamic.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Extra dämpad i hälen: Ja
   Gore-Tex: Ja
   Rullande sula: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
   Utbytbar innersula: Ja
  • Om varumärket
  • MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

MBT Baridi Promenadsko - Svart (Dam)
Luftig promenadsko med slejf och rullande sula
2549 kr
MBT Aspen W Promenadsko - Lila (Dam)
Lätt och luftig promenadsko med rullande sula
2350 kr
MBT 1997 W Petrol Promenadsko - Blå (Dam)
Sportig promenadsko i skonn med rullande sula
2550 kr
MBT Aspen M Promenadsko - Svart (Herr)
Komfortsko med rullande sula
2350 kr

Senast visade

MBT Himaya GTX Promenadsko - Svart (Dam)
Promenadsko med Gore-Tex och rullande sula
2600 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.