✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Kace Sandal - Svart (Dam) i gruppen Yrkesgrupper / Yrke / Skolor / Dam hos shoemed.se (8433331038-r)

MBT Kace Sandal - Svart (Dam)

Art nr:
8433331038-r
Extra dämpad i hälen: Ja
Reglerbara spännen: Ja
Rullande sula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Kace är en praktisk sandal utan hälrem för både inom- och utomhusbruk.
Sandalen har ett modernt utséende tack vare de breda skinnremmarna och den ljusgråa sulan. Remmarna är reglerbara på två ställen, över vristen samt över tåleden. Fotbädden är tillverkad i microfiber som absorberar fukt och neutraliserar dålig lukt.

MBT Kace har en Performance sulkonstruktion, vilket utmanar användaren som mest då den rullar både framåt, bakåt och i sidled. Den här sulkonstruktionen förbättrar därmed hållningen, stärker muskulaturen och avlastar både rygg och leder. Vi rekommenderar MBT:s rullande skor för personer med bl.a. hälsporrre och artros i knän och leder.

Om man t.ex. har en stelopererad tåled, så är MBT skor speciellt bra, då man aldrig behöver böja på tåleden tack vare den vridstyva sulan.
Storlek3841
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: