MBT Kiburi W Sandal - Vit (Dam)

Artikelnummer:
1645 kr

Tidigare lägsta pris

1645 kr
OBS. Priset är det lägsta pris som tillämpats för produkten 1-30 dagar innan den aktuella prissänkningen genomfördes. Undantaget är om gradvisa sänkningar gjorts, då visas det lägsta priset 1-30 dagar innan den första prissänkningen.

Kampanjvara

Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp:
Storlek373839
FärgVit
 • Enkel retur - 30 dagars returrätt
 • Betala senare med Klarna. Läs mer
 • Fri frakt och retur till butik
  • Produktbeskrivning
  • MBT Kiburi är en nätt sandal med smala remmar i skinn.

   Remmen runt vristen, över tån och hälremmen är reglerbara vilket gör att skon sitter väldigt bra på foten. Ovandelen är i skinn av bra kvalitet.

   MBT-skornas sulor finns i tre olika utföranden, activate - som är minst utmanande för kroppen, dynamic - som är medelutmanande och performance som är mest utmanande. De har alla en elastisk gummidel som är instabil även i sidled vilket gör att du måste arbeta med muskler du normalt inte använder när du går och står.

   Denna yttersula är performance.
  • Egenskaper
  • Här nedan finner du de viktigaste egenskaperna för produkten.

   Extra dämpad i hälen: Ja
   Hälrem: Ja
   Kardborreknäppning: Ja
   Rullande sula: Ja
   Stötdämpande sula: Ja
  • Om varumärket
  • MBT-skor började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology.

   Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt.

   Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
  • Storlekstabell
  • Skyddsklasser
  • Skyddande egenskaper
   SBS1S1PS2S3S4S5
   OBO1O2O3O4O5
   Halkmotstånd
   Tåhätta (200J/15 000 N)
   Oljebeständig sula FO
   Slutet hälparti
   Antistatisk A (100 kΩ - 1000 MΩ)
   Stötupptagande E (min. 20J)
   Vattenavstötande läder
   Mönstrad slitsula
   Spiktrampskydd P (1100 N)
   Material gummi/PU
   HRO
   SRC
   CI
   ESD
   Scrolla för att se hela tabellen

Liknande produkter

MBT Aspen M Promenadsko - Lila (Herr)
REA
Lätt promenadsko med rullande sula och luftig ovandel i mesh
1645 kr 2350 kr
MBT 1997 W Promenadsko - Grå (Dam)
REA
Retro promenadsko i mocka
1785 kr 2550 kr
MBT 1997 W Petrol Promenadsko - Blå (Dam)
REA
Sportig promenadsko i skonn med rullande sula
1785 kr 2550 kr
MBT Harper W Ballerina - Svart (Dam)
REA
Ballerinasko med rullande sula
1862.50 kr 2660 kr

Senast visade

MBT Kiburi W Sandal - Vit (Dam)
REA
Stilren sandal med skinnremmar
1645 kr 2350 kr
Logga in

Om Shoemed

Shoemed är en av Sveriges främsta aktörer inom segmentet funktionella skor. Vårt intresse för en bekväm vardag där fothälsa bidrar till välmående på arbetet och fritiden genomsyrar vårt sortiment. Alla skor och varumärken på Shoemed handplockas med stor eftertanke så att vi ska kunna erbjuda en variation av läster, material och funktioner på sulor. På Shoemed är vi specialister inte minst inom arbetsskor för olika yrkesområden.

Arbetsskor

Rätt jobbskor på arbetet är viktigt för att du och din kropp ska må bra. Olika yrken kräver olika funktioner och vi kan nästa lova att vilket yrke du än har så ska vi kunna hjälpa dig att hitta en sko som passar. Du som jobbar inom vården kan köpa dina vårdskor, du som arbetar i restaurang dina köksskor, du som jobbar på hotell eller liknanade serviceyrke hittar dina uniformsskor hos oss.

Fritidsskor

I våra butiker och i vår webbshop hittar ni ett brett urval av bra och funktionella fritidsskor. Att jobba med arbetsskor till olika yrken som kräver mycket av ett par skor har gett oss stor kunskap kring vad en bra sko bör erbjuda. Den kunskapen har vi tagit med oss till vårt urval av fritidsskor vilket gör att våra fritidsskor håller samma standard och motsvarar samma krav som vi ställer på de arbetsskor vi säljer.