✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Kisumu 3S W - Mönstrad (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Dam hos shoemed.se (76401717257-r)

MBT Kisumu 3S W - Mönstrad (Dam)

Art nr:
76401717257-r
Extra dämpad i hälen: Ja
Hälrem: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Kisumu 3S W - en bekväm sko MBT-sandal med tre reglerbara remmar som minskar risken för du känner dig helt slut i rygg och kropp efter ett långt arbetspass eller promenaden.  

Fotbädden är i Mikrofiber och yttersulan är i non-marking gummi för att inte ge märken på golv inomhus. Sulkonstruktionen Dynamic ger medelstor instabilitet och hjälper till att avlasta rygg och leder, ger dig rakare kroppshållning och ökar muskelaktiviteten. 
Storlek3741
FärgMönstrad
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: