✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Kisumu LED W 3S - Mönstrad (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Dam hos shoemed.se (8433331015-r)

MBT Kisumu LED W 3S - Mönstrad (Dam)

Art nr:
8433331015-r
Extra dämpad i hälen: Ja
Hälrem: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Rullande sula: Ja
Skinn: Ja
Stötdämpande sula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Kisumu LED W 3S har en klassisk MBT läst och kommer i en limiterad upplaga. Ovandelen består av tre reglerbara remmar med kardborreknäppning och spänne. Remmarna har stickningar i form av prickar och ger ett lekfullt utséende till denna klassika MBT sandal. Mittenremmen över vristen har ett plastspänne som man enkelt knäpper upp när man ska ta av eller ta på sig sandalerna.

Kisumu LED W 3S har en Dynamic sulkonstruktion, vilket ger en sula som rullar medium mycket framförallt fram och bak. Den har en bred sulkonstruktion som inte ger så mycket rull åt sidorna och passar dessutom en lite bredare fot.

Dynamic konstruktionen är en bra instegsmodell inom MBT för den som aldrig använda såna skor tidigare. MBT Står för Masaian Barefoot Technology, vilket bygger på att man arbetar med fotens alla muskler när man går. Och detta stärker inte bara foten utan även resten av kroppen och ger en bättra kroppshållning och framförallt avlastning för fötter och leder. MBT passar utmärkt på fritiden, men också som arbetsskor.
Storlek36
FärgMönstrad
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: