✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Leasha Lace - Svart i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Dam hos shoemed.se (7630019231152-r)

MBT Leasha Lace - Svart

Art nr:
7630019231152-r
Rullande sula:Ja
Stötdämpande sula:Ja
Utbytbar innersula:Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Leasha är en luftig, heltäckt sko med ovandel i mesh. 

Denna sko har ett sportigare utseende och passar lika bra på promenaden som på arbetet. Innersulan är utbytbar så att du har möjlighet att byta den mot egna ilägg. Yttersulan är tillverkad i non-marking-gummi vilket gör att den inte lämnar några märken om du använder den inomhus. 

MBT-skornas sulor finns i tre olika utföranden, activate - som är minst utmanande för kroppen, dynamic - som är medelutmanande och performance som är mest utmanande. Denna yttersula är dynamic.
Storlek37
FärgSvart
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: