✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Lila 6 - Grå (Dam) i gruppen Dam hos shoemed.se (GRA_8433331096978_70066r)
MBT Lila 6 - Grå (Dam)
MBT Lila 6 - Grå (Dam)
MBT Lila 6 - Grå (Dam)
MBT Lila 6 - Grå (Dam)

MBT Lila 6 - Grå (Dam)

Art nr:
GRA_8433331096978_70066r
Kardborreknäppning: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Lila 6 är en sportig sandal med tre reglerbara remmar. Dessa sandaler är smidiga och lätta för att ge en behaglig känsla i varje steg och inbjuda till ett aktivt liv både i arbetet och på fritiden.

Remmarna är tillverkade i nubuck och ett mjukt textilfoder närmast foten. Remmarna regleras tack vare en kradborre vilket ger en mer exakt passform kring foten. Fotbädden i microfiber är behandlad för att minimera dålig lugt. 

Yttersulan är tillverkad i ett non marking-gummi, vilket innebär att sulan inte lämnar märken på golvet när man vistas inomhus.

MBT Lila 6 har en Dynamic sulkonstruktion, som är medelutmanande för foten och kroppen. denna sula brukar vara en bra instegsmodell medan MBT skor med Performance sula är mest utmanande och ofta används av vana MBT användare.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: