✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Lila 6 Sport - Marinblå (Dam) i gruppen Vårdskor / Skotyper / Specialskor / Dam hos shoemed.se (7640171653-r)

MBT Lila 6 Sport - Marinblå (Dam)

Art nr:
7640171653-r
Extra dämpad i hälen: Ja
Hälrem: Ja
Kardborreknäppning: Ja
Rullande sula: Ja
Stötdämpande sula: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Lila 6 Sport är en smidig sandal med rullande sula. Denna modell har reglerbara remmar på tre ställen och en en mjuk hälkudde på bakremmen för att undvika att denna ska skava på hälen.
MBT Lila 6 är en mångsidig sandal och passar därmed både på fritiden och som arbtssko.
Ovandelen är i syntetisk nubuck och kardborreknäppning för optimal passform.
Denna sandal har dynamic sulkonstruktion, vilken är den MBT sula som rullar medium mycket. Dynamic är en bra instegsmodell för dig som är ny användare av MBT skor. Slitsulan är i non-marking gummi och går därmed att använda både som inne- och utesko. Lila 6 passar en smal- till normalbred fot.

MBT skor minskar belastning på rygg och leder och stäker muskulaturen och förbättrar kroppshållningen. Tack vare den mjuka sensorn under hälen, ger dessa skor bra stötdämpning om du går och står mycket om dagarna.
Storlek36
FärgMarinblå
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: