✔ 2-5 dagars leverans   ✔ Hämta i butik - Fraktfritt     ✔ Öppet köp 30 dagar     Kundtjänst

  Supersök - sök bland våra tusentals skor!
  • Varumärke
  • Skotyper
  • Färg
  • Storlek
  • Egenskaper
MBT Navada X GTX M - Svart (Herr) i gruppen Fritidsskor / Skotyper / Vinterkängor / Herr hos shoemed.se (SVART_8433331082001_702r)
MBT Navada X GTX M - Svart (Herr)

MBT Navada X GTX M - Svart (Herr)

Art nr:
SVART_8433331082001_702r
Gore-Tex: Ja
Rullande sula: Ja
Vattenavisande: Ja
MBT-skorna började säljas i Sverige 2006. De gjorde sig kända för den patenterade runda sulan och förkortningen MBT står för Masaian Barefoot Technology. Skorna blev snabbt uppskattade för sin positiva effekt på hela kroppen. Den rundade sulan aktiverar kroppens alla muskler samtidigt som den förbättrar kroppshållningen och avlastar rygg och leder. MBT har under de senaste åren breddat sortimentet och satsar på modeller som inte bara är funktionella, men också tilltalande designmässigt. Om du inte hittar din storlek på shoemed.se är du välkommen att kontakta vår kundtjänst på info@shoemed.se eller på 08-7300084. Vi kan i de flesta fall beställa fler storlekar.
MBT Navada X GTX M är en väldigt lätt och smidig känga för dagar då vädret bjuder på både regn och rusk.

Ovandelen är tillverkad i en slitstark och vattenavvisande mesh med Gore-Tex. Gore-Tex är ett membran som sitter på innanför fodret och håller skorna vattenavvisande, samtidigt som skorna behåller sin andningsförmåga.

Innersulan på MBT Navada är löstagbar vilket gör att kängorna enkelt kan kombineras med formgjutna fotbäddar för den som vill.

MBT Navada X GTX M har en lätt rundad yttersula i gummi.  Sulan  är  extramjuk under hälen och ger ett skönt insteg samtidigt som fötterna får en bra avlastning. Sulan är styvare under framfoten för att minimera överanstängning på tåleder och framfoten.

Sultypen på MBT Navada X GTX M kallas för Activate, denna sulkonstruktion har mindre instabilitet än Dynamic och Performance, men en bra rullfunktion i sulan.

Vi rekommenderar MBT-skor för aktiva dagar, inte minst som du har problem med hälsporre eller lider av artros.

Lästen är normalbred, men storlekarna är mindre än normalt.
Storlek
Färg
Frakt:
Kampanj:
Antal:
0
Kampanjstart:
Kampanjstopp: